Kom genieten in Café Garage van een frisse pint, een smakelijk drankje of Karin's lekkere zelfbereide gerechten aan eerlijke prijzen!

 

Geen Café Garage zonder bier: 30 bierklassiekers!

Op onze ruime drankkaart met warme en frisse dranken prijken wel 30 bierklassiekers en een klein aanbod aan sterke dranken. Een Stella van ’t vat of bier op fles, hier zet je in alle gezelligheid je favoriete frisse pint aan je lippen. Neem gerust al een kijkje op onze kaart.

Een menukaart om van te watertanden

Karine serveert niet enkel snacks zoals je in de meeste volkscafé’s wel vindt, wij serveren een kleine kaart met croques, spaghetti, soep, panini, omeletten, spek met eieren en ander lekkers om grote of kleine hongers te stillen, steeds aan zachte prijsjes. Ook inbegrepen natuurlijk: een verzorgde bediening en klantvriendelijke service met de glimlach.

Maandelijks eetfestijn: niet te missen culinaire activiteit!

Eén keer per maand organiseert Café Garage een eetfestijn (behalve in juli en augustus), altijd op een vrijdag van 12u00 ’s middags tot 19u00. Aan slechts 12 EUR per persoon geniet je dan van een lekker feestmenu. Reserveren is verplicht en te betalen op voorhand ter bevestiging.

Proeven is genieten bij Café Garage in Leuven,

smakelijk!

Café Garage Café Garage Café Garage Café Garage Café Garage